Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Lektorat: 20 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obowiązkowa grupa | JO | |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia projektowe: 10 |
1 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | B |
|
Wykład: 10 |
1 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obowiązkowy | B |
|
Wykład: 15 |
1 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obowiązkowy | B |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 |
Egzamin
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | B |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | B |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 Ćwiczenia projektowe: 20 |
3 |
Egzamin
Zaliczenie na ocenę Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | C |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia projektowe: 20 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowa grupa | E | |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 Ćwiczenia projektowe: 30 |
3 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | C |
|
Praktyka zawodowa: 0 |
10 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obowiązkowy fakultatywny | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
3 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | HS |
Suma | 330 | 30 |
Kierunek zarządzanie i inżynieria produkcji
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Lektorat: 20 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obowiązkowa grupa | JO | |
Student wybiera jeden przedmiot | |||||
|
Lektorat: 20 |
1 |
Zaliczenie na ocenę
|
Fakultatywny | JO |
|
Lektorat: 20 |
1 |
Zaliczenie na ocenę
|
Fakultatywny | JO |
|
Lektorat: 20 |
1 |
Zaliczenie na ocenę
|
Fakultatywny | JO |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | C |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | C |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia projektowe: 20 |
2 |
Egzamin
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | C |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowa grupa | E | |
Student wybiera jeden przedmiot | |||||
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Fakultatywny | E |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Fakultatywny | E |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | C |
|
Praktyka zawodowa: 0 |
6 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obowiązkowy fakultatywny | C |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obowiązkowy | HS |
Suma | 265 | 21 |
Zobacz informacje dodatkowe
1. Studentów I roku studiów obowiązuje uczestnictwo na wszystkich rodzajach zajęć dydaktycznych objętych planem; na wyższych latach obowiązkowe są: ćwiczenia audytoryjne, laboratoryjne, lektoraty, zajęcia sportowe, projektowe, seminaria. 2. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę wszystkich przedmiotów (w tym Seminarium dyplomowego) z wyjątkiem przedmiotu Przygotowanie i złożenie pracy dyplomowej oraz przygotowanie do egzminu dyplomowego - zal. 3. Język obcy biznesowy, do wyboru: j. angielski, j. niemiecki, j. rosyjski 4. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę praktyki zawodowej (do wyboru) w wymiarze 3 miesiące - 8 tyg. po I i 4 tyg. w trakcie II sem. (16 pkt. ECTS). 5. Studentów obowiązuje napisanie pracy dyplomowej oraz zdanie egzaminu dyplomowego (20 pkt. ECTS) 6. Przedmiot kierunkowy do wyboru: Lean Production lub Zarządzanie wiedzą produkcyjną
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 30 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 |
Egzamin
Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia audytoryjne: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 |
3 |
Egzamin
Zaliczenie na ocenę Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia projektowe: 20 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Seminarium: 30 |
1 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
Suma | 175 | 9 |
Zobacz informacje dodatkowe
1. Studentów I roku studiów obowiązuje uczestnictwo na wszystkich rodzajach zajęć dydaktycznych objętych planem; na wyższych latach obowiązkowe są: ćwiczenia audytoryjne, laboratoryjne, lektoraty, zajęcia sportowe, projektowe, seminaria. 2. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę wszystkich przedmiotów (w tym Seminarium dyplomowego) z wyjątkiem przedmiotu Przygotowanie i złożenie pracy dyplomowej oraz przygotowanie do egzaminu dyplomowego - zal. 3. Język obcy biznesowy, do wyboru: j. angielski, j. niemiecki, j. rosyjski 4. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę praktyki zawodowej (do wyboru) w wymiarze 3 miesiące - 8 tyg. po I i 4 tyg. w trakcie II sem. (16 pkt. ECTS). 5. Studentów obowiązuje napisanie pracy dyplomowej oraz zdanie egzaminu dyplomowego (20 pkt. ECTS) 6. Przedmiot kierunkowy do wyboru: Lean Production lub Zarządzanie wiedzą produkcyjną
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 20 Ćwiczenia projektowe: 20 |
4 |
Egzamin
Zaliczenie na ocenę Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 Ćwiczenia projektowe: 20 |
4 |
Egzamin
Zaliczenie na ocenę Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Seminarium: 30 |
1 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
Suma | 160 | 9 |
Zobacz informacje dodatkowe
1. Studentów I roku studiów obowiązuje uczestnictwo na wszystkich rodzajach zajęć dydaktycznych objętych planem; na wyższych latach obowiązkowe są: ćwiczenia audytoryjne, laboratoryjne, lektoraty, zajęcia sportowe, projektowe, seminaria. 2. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę wszystkich przedmiotów (w tym Seminarium dyplomowego) z wyjątkiem przedmiotu Przygotowanie i złożenie pracy dyplomowej oraz przygotowanie do egzaminu dyplomowego - zal. 3. Język obcy biznesowy, do wyboru: j. angielski, j. niemiecki, j. rosyjski 4. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę praktyki zawodowej (do wyboru) w wymiarze 3 miesiące - 8 tyg. po I i 4 tyg. w trakcie II sem. (16 pkt. ECTS). 5. Studentów obowiązuje napisanie pracy dyplomowej oraz zdanie egzaminu dyplomowego (20 pkt. ECTS) 6. Przedmiot kierunkowy do wyboru: Lean Production lub Zarządzanie wiedzą produkcyjną
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Praca dyplomowa: 0 |
20 |
Zaliczenie
|
Obowiązkowy | C |
Suma | 0 | 20 |
Zobacz informacje dodatkowe
1. Studentów I roku studiów obowiązuje uczestnictwo na wszystkich rodzajach zajęć dydaktycznych objętych planem; na wyższych latach obowiązkowe są: ćwiczenia audytoryjne, laboratoryjne, lektoraty, zajęcia sportowe, projektowe, seminaria. 2. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę wszystkich przedmiotów (w tym Seminarium dyplomowego) z wyjątkiem przedmiotu Przygotowanie i złożenie pracy dyplomowej oraz przygotowanie do egzaminu dyplomowego - zal. 3. Język obcy biznesowy, do wyboru: j. angielski, j. niemiecki, j. rosyjski 4. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę praktyki zawodowej (do wyboru) w wymiarze 3 miesiące - 8 tyg. po I i 4 tyg. w trakcie II sem. (16 pkt. ECTS). 5. Studentów obowiązuje napisanie pracy dyplomowej oraz zdanie egzaminu dyplomowego (20 pkt. ECTS) 6. Przedmiot kierunkowy do wyboru: Lean Production lub Zarządzanie wiedzą produkcyjną
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
3 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Wykład: 10 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 15 Ćwiczenia projektowe: 15 |
3 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Seminarium: 30 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
Suma | 155 | 10 |
Zobacz informacje dodatkowe
1. Studentów I roku studiów obowiązuje uczestnictwo na wszystkich rodzajach zajęć dydaktycznych objętych planem; na wyższych latach obowiązkowe są: ćwiczenia audytoryjne, laboratoryjne, lektoraty, zajęcia sportowe, projektowe, seminaria. 2. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę wszystkich przedmiotów (w tym Seminarium dyplomowego) z wyjątkiem przedmiotu Przygotowanie i złożenie pracy dyplomowej oraz przygotowanie do egzaminu dyplomowego - zal. 3. Język obcy biznesowy, do wyboru: j. angielski, j. niemiecki, j. rosyjski 4. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę praktyki zawodowej (do wyboru) w wymiarze 3 miesiące - 8 tyg. po I i 4 tyg. w trakcie II sem. (16 pkt. ECTS). 5. Studentów obowiązuje napisanie pracy dyplomowej oraz zdanie egzaminu dyplomowego (20 pkt. ECTS) 6. Przedmiot kierunkowy do wyboru: Lean Production lub Zarządzanie wiedzą produkcyjną
Przedmiot | Liczba godzin | Punkty ECTS | Forma weryfikacji | Obligatoryjność | Blok |
---|---|---|---|---|---|
|
Wykład: 15 Ćwiczenia laboratoryjne: 30 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Wykład: 15 Ćwiczenia audytoryjne: 15 Ćwiczenia projektowe: 15 |
3 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Wykład: 20 Ćwiczenia audytoryjne: 30 |
3 |
Zaliczenie na ocenę
Zaliczenie na ocenę |
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
|
Seminarium: 30 |
2 |
Zaliczenie na ocenę
|
Obligatoryjny specjalnościowy | D |
Suma | 170 | 10 |
Zobacz informacje dodatkowe
1. Studentów I roku studiów obowiązuje uczestnictwo na wszystkich rodzajach zajęć dydaktycznych objętych planem; na wyższych latach obowiązkowe są: ćwiczenia audytoryjne, laboratoryjne, lektoraty, zajęcia sportowe, projektowe, seminaria. 2. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę wszystkich przedmiotów (w tym Seminarium dyplomowego) z wyjątkiem przedmiotu Przygotowanie i złożenie pracy dyplomowej oraz przygotowanie do egzaminu dyplomowego - zal. 3. Język obcy biznesowy, do wyboru: j. angielski, j. niemiecki, j. rosyjski 4. Studentów obowiązuje zaliczenie na ocenę praktyki zawodowej (do wyboru) w wymiarze 3 miesiące - 8 tyg. po I i 4 tyg. w trakcie II sem. (16 pkt. ECTS). 5. Studentów obowiązuje napisanie pracy dyplomowej oraz zdanie egzaminu dyplomowego (20 pkt. ECTS) 6. Przedmiot kierunkowy do wyboru: Lean Production lub Zarządzanie wiedzą produkcyjną